Skulle du vilja ha mer inkomst och mindre utgifter? Då är det smart att samla lånen och betala av alla små krediter. Lyssna på ekonomipoddar så lär du dig än fler sätt att spara och tjäna pengar.

Samla dina lån

Det första du bör göra för att få en riktigt bra ekonomi är att samla dina lån. Det finns många poddar som handlar om hur viktigt det är att bli skuldfri. När du samlar dina lån hos https://se.nstart.com får du hjälp att bli skuldfri. Det första du gör är att du skriver upp alla lån som du har och räknar ihop hur stor din sammanlagda skuld är. Sedan ansöker du om ett lån som täcker hela skulden hos Nstart. De hjälper även dig som har betalningsanmärkningar, så alla kan höra av sig till dem. Det nya lånet som du får har lägre ränta än dina nuvarande lån. Det innebär att du kommer att betala mindre varje månad. En stor del av din lånekostnad är faktiskt ränta. Det är väldigt skönt att bara behöva betala för själva lånet. Då kommer du snabbare att bli skuldfri. När du ansöker om att samla lånen hos Nstart börjar ni med att samtala om din ekonomiska situation. Gå in på https://se.nstart.com för att samla dina lån och bli skuldfri på riktigt.

Lyssna på podcaster om ekonomi

Kunskap är makt. Aldrig någonsin har vi haft tillgång till så mycket kunskap som idag. Vi kan bara gå ut på nätet och ladda ner en podcast som bokstavligen kan förvandla våra liv. Det finns många poddar som handlar om ekonomi. En populär pod är ”Rika tillsammans”. När du letar efter poddar är det klokt att du hittar program som verkligen kan hjälpa dig framåt. Visst är det intressant att lyssna till hur man kan tjäna en massa pengar på aktiemarknaden, men för många utav oss kan det vara viktigare att lyssna på en pod om att pensionsspara eller göra en budget.

Om du inte tycker att ekonomi är intressant bör du ändå ge ett par ekonomipoddar din uppmärksamhet. Det kan hjälpa din framtida ekonomi väldigt mycket. Ju mer man lär sig om ett ämne, desto roligare blir det också. Lyssna på olika poddar och applicera kunskapen, så kommer du snart se skillnad på ditt bankkonto. Ladda ner ett par poddar på mobilen och ta en promenad. Lyssna till vad de olika personerna har att säga och se vad som kan fungera i din vardag.

Lever du i par? Då är det klokt om båda parter lyssnar på ekonomipoddar så att ni gemensamt kan arbeta på att förbättra er situation. Det är viktigt att ett par drar åt samma håll när det kommer till pengar.

Olika genrer