Idag är det många som drömmer om att bli författare. Sitter du och skriver när fantasin plötsligt försvinner, eller om undrar över vilka idéer det finns? Då finns det flera skrivarpoddar för dig, där du får bra tips på vägen. Det finns flera intressanta och spännande författar- och skrivarpoddar att ta del av. Lyssna direkt på mobilen, i iPaden eller på datorn när det passar dig. Är du den som drömmer om ett författarskap kommer här några exempel på bra poddar.

Författarpodden

I denna podd ger Frida Skybäck och Agnes Hellström dig en inblick i hur det fungerar i författar- och förlagsvärlden. Du får säkert svar på de flesta frågor om hur du kan ge ut på till exempel eget förlag, eller hur du bör formulera ditt brev om du vill bli utgiven på ett traditionellt förlag. De ger även tips på olika tävlingar och annat av värde för att du ska ta tag i ditt skrivande.

Lektörspodden

I denna podd får du förslag av Ann Ljungberg, som varit verksam som lektör, redaktör och författarcoach sedan 2004. Hon har även regelbundet skrivarkurser och under hösten 2016 startade hon sin podd, där hon tipsar om olika aspekter du behöver för att lyckas med ditt skrivande, textanalyser och författarskap.