I och med att poddarna gjorde entré i Sverige blev det vanligt att kändisar delar med sig av sin vardag till lyssnarna. Det är ofta populärt att ta del av sin idols tankar och liv. Här följer några sådana poddar.

Filip & Fredrik

Denna podd med de två tv-personligheterna Filip & Fredrik är en av de äldsta poddarna och även den som har flest lyssnare. Avsnitten sänds en gång i veckan, de pågår i en timme, och då samtalar de enbart med varandra. Hela 515 avsnitts har sänts och det senaste kunde du höra 9 april.

Skäringer & Mannheimer

Komikerna Skäringer och Mannheimers podd är både rolig och rapp att ta del av. Varje måndag kommer det ett nytt avsnitt. Senaste avsnittet som även var nummer 147 i ordningen gick att lyssna på 13 april 2020.

Wahlgren & Wistam

Vad händer när en tv-personlighet och en artist sänder en podd tillsammans? Jo, du får ta del av deras funderingar om både små och stora saker som händer i deras vardag, oavsett om det är vardagliga eller glamourösa sådana. Båda har barn och då är barnuppfostran och relationer ett vanligt ämne. Med mycket humor berättar de om hur de tänkt sig sina liv, och hur det blev. Avsnitt 267 sändes 12 april 2020.